VOORWOORD

COPY Cstories grijs stippellijnen COPY

De vraag naar goede Digital & ICT-mensen neemt toe en er zijn volop kansen voor de juiste kandidaten. Meer en meer zien we dat werkgevers, naast de juiste ervaring en behaalde certificaten, ook kijken naar de persoonlijke eigenschappen van hun potentiële medewerkers. Het kiezen voor een functie waarbij die persoonlijke eigenschappen het best tot hun recht komen bepaalt voor een belangrijk deel of je in de toekomst een succesvolle Digital & ICT’er zult zijn. Ook bij de keuze om al dan niet als zzp’er aan de slag te gaan zul je goed moeten nadenken of die ongebonden en vaak wat onzekerdere arbeidssituatie bij jou als mens past.

 

In deze online carrière-uitgave wordt er volop ingezoomd op de kansen en keuzes die er op dit moment in de markt zijn. Het aspect leren en blijven leren kom je in de gehele uitgave en in elk verhaal tegen. De absolute noodzaak om bij te blijven is wat de snel veranderende digitale wereld vooral onderscheid van andere vakgebieden. Laat je informeren in deze uitgave en maak vooral bij je volgende stap in je carrière de keuze die het best bij jou past!

Adjo Poorter

Meld je aan voor de Cstories nieuwsbrief

Keuze maken die
bij je past


De vraag naar goede Digital & ICT mensen neemt toe en er zijn volop kansen voor de juiste kandidaten. Meer en meer zien we dat werkgevers, naast de juiste ervaring en behaalde certificaten, ook kijken naar de persoonlijke eigenschappen van hun potentiële medewerkers. Lees het voorwoord.

2/17
Loading ...