2_488
2_413

GREAT PLACE TO WORK

CTO Bob Janssen: 
“Research en innovatie zit in ons DNA”

Professioneel
én sociaal

Cstories Knop terug
DCG knop lees meer

“We hebben ondernemende en zelfstandige medewerkers die gewaardeerd worden, omdat ze bereid zijn een extra stap doen”, zegt oprichter en CTO Bob Janssen. “Ze zijn proactief en streven naar een langdurige respectvolle relatie. En niet onbelangrijk, ze vinden voldoening in hun werk.”

De door RES Software gebruikte technologieën zijn modern, innovatief en boeiend voor developers en testers, maar wat zich in de praktijk bewezen heeft, blijft het bedrijf uiteraard gebruiken. “Onderzoek alles en behoud het goede, is een prima motto. Research en innovatie zitten in ons DNA”, aldus Janssen. “Daarom is ons bedrijf heel uitdagend – en leuk – om voor te werken.”

 

Mede hierom ook heeft RES Software de Great Place To Work Award in de categorie Large & Multinational Companies ontvangen. En heeft onderzoeksbureau Gartner het de Cool Vendor Award toegekend, wat Janssen beschouwt als de kroon op het werk.

Awards


“Onderzoek alles en behoud het goede, is een prima motto.”, aldus Janssen. “Daarom is ons bedrijf heel uitdagend en leuk om voor te werken.” Mede hierom heeft RES Software de Great Place To Work Award voor Large & Multinational Companies ontvangen.

15/17
Loading ...