knop video rood COPY
knop video rood COPY

Uitdagingen bij QNH

Corné Hogerheijde, consultant en software engineer

 

Jolijn ten Hoopen, salarisadministrateur

 

Frank van der Veermanagement consultant

knop video rood

Van software developer 
tot business intelligence consultant

Cstories Knop terug
DCG knop lees meer

De toekomst is voor Hen Snackers helder: door de enorme technische vooruitgang en tegelijk het snel dalende prijsniveau ontstaan veel kansen; bijvoorbeeld in cloudtoepassingen en Business Analytics. Tenminste, als je zoals early adopter QNH tijdig je consultants voorsorteert. 

Qua organisatie zet Snackers in op kwaliteit; hij wil volgend jaar streng geselecteerd hooguit 5% groeien in medewerkers. Het platte, 3-lagige organisatiemodel en de regionale vestigingsstructuur - beiden zeer gewaardeerd door personeel en klant, want QNH is altijd dichtbij en toegankelijk - kunnen dan behouden blijven.

 

Kwaliteit ook bij de omzet: “We meten die met de zogenoemde Q-factor. Hiermee drukken we de waarde van projecten uit, ten opzichte van het op uur basis inzetten van mensen. En in die projecten willen we dan ook groeien. Dat delen we ook met de medewerkers: hier staan we en dáár willen we heen. Transforming while performing.” 

Kwaliteit is de
toekomst


5_253

QNH zet in op kwaliteit en wil volgend jaar streng geselecteerd hooguit 5% groeien in medewerkers. Het platte, 3-lagige organisatiemodel en de regionale vestigingsstructuur - beiden gewaardeerd door personeel en klant- kunnen dan behouden blijven.

13/17
Loading ...