knop video rood COPY

Justus van der Scheer,

Project Manager BI &

Business Consultant

INSPIREREND, SOCIAAL

EN SCHERP

Proces-

thermometers

Cstories Knop terug
DCG knop lees meer

Van der Scheer: “Onze core business is Organisatiebesturing met Business Intelligence. We verbeteren prestaties van organisaties door het inrichten van besturing binnen verschillende organisatiedomeinen zoals Operations, HR, Marketing en Sales. We vertalen de doelstellingen en uitdagingen van de business naar meetbare indicatoren. Hierdoor ontstaat grip op de resultaten. De crux zit echter in de beïnvloedende indicatoren. In geautomatiseerde dashboards en in samenhang met andere BI-oplossingen zoals analyseomgevingen, wordt deze besturing gepresenteerd.

 

Met de beïnvloedbare indicatoren wordt duidelijk welke verbeteringen nodig zijn. Inclusief het inregelen van een verbeteraanpak (Plan, Do, Check, Act) zorgt dit alles voor betere prestaties. Die worden tenslotte zichtbaar wanneer de mensen binnen de organisatie zich verbeteren en de juiste focus krijgen.“

Meetbaar

2_487 COPY
DCG in bedrijf 2

Justus van der Scheer over de meetbare indicatoren. 'We verbeteren prestaties door het inrichten van besturing binnen verschillende organisatiedomeinen zoals Operations, HR, Marketing en Sales. Hierdoor ontstaat grip op de resultaten”

9/17
Loading ...