COPY Cstories knop video COPY

Ruben Mijwaart

over zijn ambitie

Mijwaart: “Naast de focus op eigen innovaties, omarmen we ook innovatiekracht van buiten Exact. Om klanten de beste totaaloplossing te bieden, zetten we apps in. Op een hackathon wordt daar hard aan gewerkt. Ik krijg veel energie van alle nieuwe ideeën en concepten die hieruit komen.”

Cstories Knop terug
DCG knop lees meer

“Toen ik bij Exact begon, was ik nog student,” vertelt Ruben. “Ik had niet echt een plan, ik wilde gewoon mooie dingen bouwen. Na een jaar werd ik gevraagd om productmanager van het Connectivity-team te worden. Natuurlijk had ik laten doorschemeren dat ik dat wilde. Als je duidelijk bent met wat je wilt, heb je grote kans dat Exact je helpt jouw ambitie te verwezenlijken.”

 

“In mijn huidige rol hoop ik te bereiken dat elke gebruiker van Exact Online een of meer apps gebruikt. Omdat ik echt geloof dat als klanten onze apps gebruiken, zij veel tevredener zullen zijn over ons product. We zitten op de goede weg, maar we gaan niet op onze lauweren rusten. We willen alle bedrijven in de wereld als klant.”

Mooie dingen
bouwen


3_414

Ruben Mijwaart over werken bij Exact. 'Als je duidelijk bent met wat je wilt, heb je grote kans dat Exact je helpt jouw ambitie te verwezenlijken.'

7/17
Loading ...