COPY Cstories knop video COPY

IT-directeur

Jurrie van Rooijen

Van Rooijen: “Al onze IT’ers zijn gedreven in hun vak, gaan voor
kwaliteit en bezitten een hands-on mentaliteit. Ze willen onze
klanten met slimme oplossingen een prettige en betere
shopping-experience geven. Onze IT’ers willen gewoon de beste
winkel bouwen.”

Cstories Knop terug
DCG knop lees meer

Alle innovatie die bij bol.com plaatsvindt, is mogelijk dankzij IT; het zit in het hart van het bedrijf. “We kunnen het belang van onze IT-collega’s niet genoeg benadrukken”, zegt Van Rooijen. “Ons hele IT-proces is daarom ook geïnsourced. Er is dus zat te doen. We zoeken developers, architecten, projectmanagers, infrastructuur-engineers en security-specialisten. Gedreven, pragmatische en enthousiaste mensen, teamspelers die oog hebben voor onze businessdoelen. Technologie, hoe leuk ook, is middel tot een doel.”

 

Het is voor IT’ers uitdagend om te werken bij bol.com. Developers werken volgens principes van Agile en
DevOps met de business samen in kleine autonome teams, die ook verantwoordelijk zijn voor deployment en runnen van de software. “Kunnen putten uit de kennis van 300 top IT-collega’s geeft veel voldoening”, beklemtoont van Rooijen. Bol.com heeft IT’ers veel te bieden.

Het de klant
gemakkelijk maken


Van Rooijen: ‘We kunnen het belang van onze IT-collega’s niet genoeg benadrukken. Ons IT-proces is daarom ook geïnsourced. We zoeken developers, architecten, projectmanagers, infrastructuur-engineers en security-specialisten.' Help mee met innovatie.

5/17
Loading ...